Nyheter

Delta i Strukton Run i Almedalen

17 06 2016

Ligger du steget före? Mellan politikerveckans alla seminarier och trädgårdsmingel är det som upplagt för en löprunda kring ringmuren. Nu utmanar därför Strukton Rail årets Visbyminglare i en löptävling, som pågår under hela Almedalsveckan.

Strukton Run 

När du anmäler dig och springer valfri distans, deltar du automatiskt i vår utlottning av en resa för två på Inlandsbanan. Alla som deltar i tävlingen får dessutom en tävlingströja och en vattenflaska.

Så här anmäler du dig:

Skicka din anmälan till struktonrun@strukton.se senast måndag 4/7. Din tävlingströja och vattenflaska finns att hämta vid Struktons registreringsbord måndag 4/7 kl. 7.30-8.30 på gångvägen vid Kruttornet i Visby ringmur. Eller så kan du anmäla dig direkt efter Struktons seminarium tisdag 5/7 kl. 13-14.30 i hörsalen på Hotell Visby Börs, Novgorodgränd 1.

Vad är Inlandsbanan?

Om du aldrig har hört talas om Inlandsbanan förut så är det verkligen på tiden. En mer naturskön upplevelse på räls går inte att få i Sverige – kanske inte någon annanstans heller. Och säg den som inte gillar att åka tåg! 

I presentkortet ingår en resa tur och retur för två personer mellan Kristinehamn och Gällivare. Kortet gäller i 14 sammanhängande dagar under sommarsäsongen 2016.
Läs mer om Inlandsbanan, vandringsturer, natur- och kulturupplevelser på www.inlandsbanan.se.

Inlandsbanan