Nyheter

Strukton Rails huvudkontor har bytt adress

03 04 2015

1 april 2015 flyttade Strukton Rails huvudkontor till nya lokaler, belägna i en vacker k-skyddad industribyggnad i Västberga söder om Stockholm.

Vastberga 

Bakgrund till flytten är att Strukton kontinuerligt har ökat i volym och antal anställda de senaste åren, vilket gör att de tidigare lokalerna i Sickla inte längre räckte till. När sedan planen blev klar för den nya sträckningen av Tvärbanan i Sickla fick Strukton ytterligare ett starkt skäl att flytta.

 

- Tvärbanans förlängning till Sickla köpkvarter innebär att de nya spåren dras över hustomten där vårt kontor har funnits. Den nya sträckan kommer att underlätta för pendlande stockholmare som har ärenden mot Nacka/Värmdö, vilket är i sig är ett gott skäl för oss att byta adress. Men visst hade det varit roligt att få följa bygget på nära håll genom sitt kontorsfönster, säger Strukton Rails VD Robert Röder. 

Flytten till det nya kontoret på Västberga allé innebär också att Struktons regionala produktionsverksamhet har nära till många av sina arbetsområden i Storstockholm.